• Evenementen

 • mei

  18

  Laatste Thuiswedstrijd

  Zaterdag 18 mei speelt V.V. Echteld 1 de laatste thuiswedstrijd van het seizoen en dat is meteen een prachtig affiche! Een mooie derby tegen F.C. Lienden 1! De spelers en staf hopen op veel support op sportpark Ommerstein.

 • jun

  01

  V.V. Echteld Bedrijventoernooi

  Op zaterdag 1 juni wordt voor de 27e keer het jaarlijkse V.V. Echteld Bedrijventoernooi georganiseerd! Noteer de datum alvast in je agenda! Teams van alle rangen en standen mogen meedoen in dit zes tegen zes toernooi . Een team opgeven kan tot 28 mei per e-mail: hermanvdhatert@gmail.com of telefonisch: 06 - 19 00 32 48 of bij 1 van de leden van de evenementencommissie.

  jun

  02

  Walking Football - 40+

  Zondag 2 juni wordt voor het eerst in de Gemeente Neder Betuwe een walking football toernooi georganiseerd op sportpark Ommerstein. In de kranten en via de sociale media kunt u hier straks meer over lezen. Deze razend populaire nieuwe voetbalsport, willen we bij de vereniging gaan introduceren. Ook deze teams spelen zes tegen zes. Op donderdag 9 mei is er een voorlichting gevolgd door een training over deze “oude mannen “ sport en deze begint om 20.00 uur.

  okt

  04

  Feestweekend 4, 5 en 6 oktober 2019

  Save The Date! Op 4, 5 en 6 oktober 2019 is weer het jaarlijkse Feestweekend bij V.V. Echteld!