• Evenementen

• apr

Paasbazar

Zaterdag 20 april Paasbazar bij V.V. Echteld, komt u ook? Aanvang 20:30 uur, vanaf 20:00 uur is de kantine geopend en bent u van harte welkom! Zowel voor leden als niet-leden.

• mei

Laatste thuiswedstrijd seizoen 18/19

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2018/2019 is een derby! Echteld ontvangt FC Lienden, beide teams zullen er een mooie wedstrijd van willen maken!

jun

V.V. Echteld Bedrijventoernooi

Op zaterdag 1 juni wordt het jaarlijkse V.V. Echteld Bedrijventoernooi georganiseerd! Noteer de datum alvast in je agenda! Meer informatie volgt

jun

Walking Football - 40+

Op zondag 2 juni introduceert V.V. Echteld voor het eerst in haar geschiedenis de Walking Footbal Cup 40+! De naam zegt het al, je bent minimaal 40 lentes jong en wil nog graag voetballen maar dan in wandeltempo. Gezelligheid staat deze dag uiteraard bovenaan!